Dit product in de winkel bekijken en testen? We zijn weer open. Een afspraak is niet nodig.

 

Auping Maestro matras

Auping matras Maestro

Auping matras Cresto


Auping matras Cresto

De Auping matras Cresto heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De matras is afgedekt met Pura latex, een zeer rekbaar en flexibele comfortlaag die zich perfect om het lichaam vormt. Daarbij ventileert Pura latex ook ontzettend goed. Dankzij de afneembare tijk heb je de mogelijkheid om de matras schoon en hygienisch te houden.

De Cresto is ook verkrijgbaar in een "personal support" uitvoering (ook wel je t'aime of partner-matras genoemd). Ideaal voor mensen die een 2-persoonsmatras willen, maar door verschillend postuur of een andere voorkeur een andere stevigheid wensen.

Voor de Auping matrassen geldt een omruilgarantie van 90 dagen. Lees daarover meer onderaan deze pagina.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering

 

€ 1.095,00
Op voorraad
Product
Cresto
Breeze (wasbaar in wasmachine)
Nature (chemisch reinigbaar)
Ja
Nee

Auping matras Cresto


 

Kenmerken

  • Matrashoogte 20cm
  • Latex Pura comfortlaag
  • Afneembare matrastijk
  • 5-comfortzones
  • Keuze uit soepel, medium, stevig en extra stevig*

 

De Auping matras Cresto heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De Cresto matras is een wat steviger matras; ideaal wanneer je een stevig slaapcomfort wilt.

De matras is afgedekt met Pura latex, een zeer rekbaar en flexibele comfortlaag die zich perfect om het lichaam vormt. Daarbij ventileert Pura latex ook ontzettend goed. Dankzij de rits kun je de matrastijk gemakkelijk (laten) reinigen. 

 

De 5-zone kern bestaat uit DPPS® pocketveren en kenmerkt zich door een asymmetrische (ongelijke) opbouw. Dit in samenwerking met de Latex Pura comfortlaag zorgt ervoor dat de Cresto matras nauwkeurig aansluit op de contouren van het lichaam en optimale ondersteuning geeft. Niet alleen terwijl je slaapt, maar ook wanneer je draait. Omdat schouders een andere ondersteuning nodig hebben dan bijvoorbeeld heupen, is de matras in 5 zones verdeeld.

 

De Auping Cresto matras is 1-zijdig beslaapbaar. De speciale ventilatiebodem is uitgerust met bevestigingssysteem voor AVS boxsprings en spiraalbodems.

 


 

Matrastijk

De matrastijk van de Cresto is afneembaar (rits) en leverbaar in 2 uitvoeringen:

 

- Nature: 70% katoen, 15% polyamide, 15% viscose (chemisch reinigbaar).

Vulling: 600 gr/m², 50% schapenwol, 45% polyester, 5% wildzijde.

Deze optie is met name geschikt wanneer je het koud hebt in de winter en warm in de zomer. Wol zorgt altijd voor een behaaglijk en droog slaapklimaat.

 

- Breeze: 38% Tencel, 62% Polyester (machine wasbaar).

Vulling: 2 x 3D-Breisel 6,5mm en 5mm polyether

De Breeze uitvoering is de beste keuze wanneer je het vaak (onbehaaglijk) warm hebt in bed en daardoor veel transpireert. Ook wanneer er sprake is van een allergie (bijvoorbeeld stof-allergie) is "cool" de beste keuze: de matrastijk is wasbaar tot 60°.

 


 

Omruil garantieOmruil garantie

 

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om binnen hetzelfde type (bijvoorbeeld een medium voor een firm). Indien de matras een afritsbare tijk heeft, ruilen wij alleen de matraskern. 

 

Geldig voor alle afmetingen

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Stevig
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Auping
Garantie 5 jaar