Dit product in de winkel bekijken en testen? We zijn weer open. Een afspraak is niet nodig.

 

Auping topmatras Prestige

Auping topmatras Prestige

Auping topmatras Deluxe

Auping topmatras Deluxe

Avek topmatras Talalay-latex


Avek topmatras Talalay-latex

Het Avek topmatras Talalay-latex is zeer zacht en comfortabel. Het verschil met "normale" natuurlatex is de zeer opencellige structuur. Daardoor is Talalay-latex soepeler, ventileert het beter en heeft het een langere levensduur. Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie. Ook de hoes van dit topmatras zorgt voor een heerlijk slaapklimaat. Deze is voorzien van Tencel® en is doorstikt met zuiver scheerwol.

 

Levertijd: 4-5 weken

Gratis levering

 

€ 795,00
Op voorraad
Product
Avek topmatras Talalay-latex

Avek topmatras Talalay-latex

 

Specificaties:

  • Kern van Talalay-latex

  • Voorzien van 7 comfort-zones

  • Hoes voorzien van Tencel®

  • Hoes doorstikt met zuiver scheerwol (500 gram/m²)

  • Hoes afritsbaar en (incidenteel) chemisch reinigbaar

 

Talalay-latex

De grondstof voor latex is rubber, wat gewonnen wordt uit de rubberboom (Hevea Brasiliensis). Door het rubber te bewerken kun je er latex van maken. Talalay-latex is dan ook een bewerking van latex (vernoemd naar zijn uitvinder, Joseph Talalay). "Normale" natuurlatex kan warmer aanvoelen, maar door de celstructuur open te breken, ventileert het materiaal veel beter. Dat wordt gedaan door natuurlatex eerst in een mal te gieten. Dan wordt het vacuüm getrokken, zodat de latex zich mooi en evenredig verdeeld. Daarna wordt het schuim bevroren en verhit. 

Doordat de structuur van de latex nu zeer opencellig is, ventileert het bijzonder goed en mede daarom gaat het langer mee dan andere schuimen. Ook is het materiaal zeer rekbaar, wat weer een heerlijk ligcomfort geeft.

Meer informatie
Matras merk Avek
Stevigheid topmatras Soepel
Garantie 2 jaar