Dit product in de winkel bekijken en testen? We zijn weer open. Een afspraak is niet nodig.

 

Auping Auronde

Auping Auronde

Auping Essential


Auping Essential

De Auping Essential is een strak vormgegeven ledikant en is verkrijgbaar in 10 kleuren en vele uitvoeringen. De Essential is te combineren met alle Auping matrassen en spiralen. Het hoofdbord kan in dezelfde kleur als de omranding, maar je kunt deze ook in een gestoffeerde uitvoering kiezen. 

 

Gratis levering en montage

Levertijd: 5-6 weken

 

€ 1.200,00
Op voorraad
Product
Auping Essential
Deep black 01
Pure white 02
Cool grey 03
Warm grey 04
Sand beige 05
Dusty red 07
Blush 08
Pine Green 09
Night blue 10
Royal blue 11
Standaard (30cm zonder matras)
Verhoogd (37cm zonder matras)
Geen bedtafel
1 stuk
2 stuks
Ja
Nee

Auping Essential

Buitenwerkse afmetingen:

 

Lengte: + 5 cm zonder hoofdbord

Lengte: + 10 cm met hoofdbord

Breedte: + 5 cm zonder hoofdbord

Breedte: + 17 cm met hoofdbord

Hoogte: 30 of 37 cm (zonder matrassen)

 

Strakke vormgeving

Dankzij de strakke vormgeving en de duurzame kwaliteit, vertegenwoordigt deze Auping Essential de essentie van slapen. De Essential is als eerste bed ter wereld C2C Silver gecerticifeerd. En dankzij de unieke vormgeving bekroond met een Red Dot Design Award én GIO (Goed Industrieel Ontwerp).

De strak vormgegeven Essential neemt je mee naar de essentie van slapen: heerlijk comfortabel slapen met een gevoel van geborgenheid en rust. Het Duitse ontwerpduo Claudia Köhler en Irmy Wilms heeft samen met Auping een bed ontworpen dat in uiteenlopende stijlen en interieurs toepasbaar is. En dankzij de hoogwaardige en duurzame kwaliteit heeft dit bed een zeer lange levensduur.

 

Stel je eigen Auping Essential samen

Om te zorgen dat de Essential perfect bij jou past, heb de de keuze uit tal van mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, die ieder hun eigen uitstraling geven aan het bed. Ook kun je de Essential completer maken met mooie en functionele accessoires. 

Met een Auping spiraalbodem en matras, die beide zijn voorzien van het AVS concept, wordt de Essential bed pas echt compleet. Dit unieke concept van Auping zorgt voor een comfortabele nachtrust en zo ’s ochtends weer uitgerust en fris wakker te worden. Maak het bed dus compleet met een Auping spiraalbodem en matras en je bent verzekerd van een heerlijke en verantwoorde nachtrust. Want in combinatie met de Auping spiraalbodem en matras is de Essential het eerste bed ter wereld dat een Cradle to Cradle Silver certificaat heeft ontvangen.

 


 

Ervaar de Auping Essential zelf

Je bent altijd van harte welkom in onze showroom. Dan kunnen we je goed adviseren en helpen om het juiste bed samen te stellen.

Meer informatie
Merk Bed Auping
Type bed Ledikant
Garantie 10 jaar