Corona beleid Bedvisie Amsterdam.

Naar aanleiding van alle ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus (en de verdere uitbraak daarvan), informeren wij hierbij over de maatregelen die wij hebben getroffen, waarbij de gezondheid van onze klanten en onszelf voorop staan.

 

Onze winkel is gewoon geopend en zullen wij de richtlijnen van het RIVM strikt volgen. Omdat wij zeer goed begrijpen dat mensen angstig kunnen zijn om onze winkel te bezoeken, willen we er op attenderen dat je bij ons ook een afspraak kunt maken om na sluitingstijd naar de winkel te komen. Dus wanneer je op zoek bent naar een goed bed en /of matras, neem dan contact met ons op. Wij nemen 1 afspraak per avond aan, zodat we kunnen garanderen dat er geen andere klanten zijn en je de hele winkel voor jezelf hebt. 

 

Je kunt overdag ook gewoon naar de winkel komen. Wij hanteren onze normale openingstijden. Maar we beperken het aantal bezoekers in de winkel. Tot 1 juni hanteren wij een maximum van 2 klanten tegelijk in de winkel, waarbij wij een stel als 1 klant tellen. Op deze manier willen wij het aantal personen dat tegelijk in de winkel is, beperken tot maximaal 6, inclusief 2 verkopers. Dan kunnen wij garanderen dat de afstand tussen personen minimaal 1,5 meter blijft.

 

Onze leveranciers ondervinden geen leveringsproblemen en kunnen de bestellingen binnen de afgesproken levertijd leveren. De enige leverancier die de productie heeft opgeschort tot nader order is Polypreen. 

 


 

Hygiëne protocol in de winkel

We volgen de richtlijnen van het RIVM op. Alles is er op gericht om besmetting te voorkomen. Dit betekent o.a.

 • Wij schudden geen handen en blijven op gepaste afstand
 • Wij reinigen nog vaker de winkel, met extra aandacht voor o.a: deurklink, tafel en pinautomaat
 • Bij het test-liggen hebben we voor iedere klant een speciale kussenhoes
 • Tot nader order is er geen mogelijkheid om gebruik te maken van het testkussen programma
 • Wij vragen zo veel mogelijk contactloos te betalen. Via pinautomaat met bankpas of contactloos via telefoon
 • Wij vragen iedereen te hoesten en niezen in de elleboog en gebruik te maken van papieren zakdoeken
 • Wij bieden de mogelijkheid tot handen te wassen wanneer je dat wilt. 

Je kunt ervan uitgaan dat wij direct thuis blijven, wanneer we verkouden of grieperig zijn.

 


 

Hygiëne protocol bij bezorgen en monteren

Wij leveren bestellingen nog "gewoon" uit en zullen hier ook de richtlijnen van het RIVM volgen. 

 • Onze monteurs zullen gepaste afstand houden tijdens het bezorgen. Mogelijk vraagt je thuissituatie erom dat onze bezorgmedewerker je tijdens het installeren vraagt om de ruimte te verlaten.
 • Monteurs hebben anti bacteriële handgel in de auto. Het kan zijn, dat de monteurs vragen of ze hun handen mogen wassen.
 • We nemen uit hygiënisch oogpunt geen oude matrassen en/of bedden meer mee.
 • Betalingen kunnen bij aflevering contactloos (per pin of telefoon) worden voldaan. De monteurs nemen geen contant geld aan. Ook kan het factuurbedrag 1 dag voor levering per bank worden voldaan.
 • Als je ziek bent, verkouden of andere signalen die mogelijk wijzen op Corona, verzoeken wij even contact met ons op te nemen. In overleg zullen we dan een nieuwe afspraak inplannen, omdat wij ook onze jongens graag gezond houden.