Dit product in de winkel bekijken en testen? We zijn weer open. Een afspraak is niet nodig.

 

Tempur Cloud matras Supreme 21cm

Tempur Cloud matras Supreme 21cm

Tempur Original matras Prima 19cm

Tempur Original matras Prima 19cm

Tempur Cloud matras Elite 25cm


Tempur Cloud matras Elite 25cm Cooltouch

Wanneer je een zeer zacht en soepel matras wilt, is de Tempur Cloud matras Elite de beste keuze. Door de extra dikke comfortlaag van Tempur Extra Soft materiaal zak je wat dieper in de matras voordat je de steun voelt. Ideaal voor mensen met last van schouders of heupen en vooral geschikt voor zij- en rugslapers. Omdat het matras zo goed om de schouder en heup voegt, ervaar je minimale druk en zul je zeer ontspannen liggen en slapen.

Deze matras is geschikt voor elke bedbodem. En door de wasbare, CoolTouch matrashoes voelt de matras heerlijk fris aan.

 

Levertijd: 1-2 weken (voor de meeste afmetingen)

Gratis levering

 

€ 1.799,00
Op voorraad
Product
Tempur Cloud matras Elite 25cm

Tempur Cloud matras Elite 25cm Cooltouch

De Tempur Cloud matras Elita is zeer zacht. De extra dikke laag van Tempur Soft Materiaal laat je wat meer wegzakken voordat je steun krijgt. Vooral geschikt voor rug- en zijslapers en wat minder voor buikslapers. De matras is 25 cm dik. Wanneer een matras goed om het lichaam voegt, ontstaat er minder druk op schouders en heupen. Je zult daardoor meer ontspannen liggen en rustiger slapen. Deze matras is ideaal voor mensen die wat zachter willen slapen en bijvoorbeeld last van schouders en/of heupen hebben.

De Elita uitvoering heeft een hoes die zeer gemakkelijk afneembaar is. De Elita matrashoes is eigenlijk gesplitst; de onderkant zit vast aan de matras en je haalt dus alleen de bovenkant los. Na het wassen is het bijzonder makkelijk om deze weer terug te ritsen.

Tempur matrassen hoeven niet gekeerd en gedraaid te worden, de matras is 1-zijdig beslaapbaar.

 

 

Tempur CoolTouch™ matrashoes

Alle Tempur  matrassen zijn voorzien van een Cooltouch™ matrashoes. Deze voelt heerlijk koel aan en bevordert de nachtrust. Daarbij voert de hoes snel vocht af, zodat je een droog en fris slaapklimaat krijgt. De hoes is afritsbaar en wasbaar tot 60°C. Het Tempur materiaal zelf is niet reinigbaar.

 

 

Tempur product garantie

De garantietermijn van Tempur matrassen is 10 jaar volledig. Het matras dient dan wel geregistreerd te worden bij Tempur.

 

 

Omruil garantieTempur 90 dagen omruil garantie

Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere, wordt het prijsverschil verrekend

Geldig voor alle afmetingen.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Soepel
Matras systeem Visco-elastisch (traagschuim)
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Tempur
Garantie 10 jaar