Dit product in de winkel bekijken en testen? We zijn weer open. Een afspraak is niet nodig.

 

Tempur Cloud matras Prima 19cm

Tempur Cloud matras Prima 19cm

Tempur Cloud matras Supreme 21cm

Tempur Cloud matras Supreme 21cm

Tempur Sensation matras Elite 25cm


Tempur Sensation Elite 25cm

De Tempur Sensation Elite is 25 cm dik en net wat zachter dan de Supreme 21 cm uitvoering. Omdat er een dikkere comfortlaag van Tempur materiaal gebruikt wordt, zak je net iets meer weg. De Tempur Sensation Elite heeft een medium ligcomfort. Je zakt er iets in, maar voelt snel de steun van de matras. Daarbij voelt deze matras meer als een "normale" matras, zodat je gemakkelijk kunt bewegen in bed. 

Door de wasbare, CoolTouch matrashoes voelt de matras heerlijk fris aan en is zeer gemakkelijk afritsbaar.

 

Levertijd: 1-2 weken (voor de meeste afmetingen)

Gratis levering

 

€ 1.799,00
Op voorraad
Product
Tempur Sensation matras Elite 25cm
Ja
Nee

Tempur Sensation matras Elite 25cm Cooltouch

Het voordeel van de Sensation matrassen is dat je de drukverlaging van een Tempur matras hebt, maar ook de bewegingsvrijheid van een conventionele matras. Je ervaart minder weerstand bij het in- en uitstappen en het keren en draaien in bed. Dat komt door de speciaal gesneden, Dynamic Support onderlaag. Deze biedt de juiste ondersteuning en het Tempur materiaal past zich volledig aan jouw lichaam aan.

De Tempur Sensation Elite uitvoering heeft een hoes die zeer gemakkelijk afneembaar is. De Elite matrashoes is eigenlijk gesplitst; de onderkant zit vast aan de matras en je haalt dus alleen de bovenkant los. Na het wassen is het bijzonder makkelijk om deze weer terug te ritsen.

Tempur matrassen hoef je niet te keren en draaien, de matras is 1-zijdig beslaapbaar. 

 

 

Tempur CoolTouch™ matrashoes

Alle Tempur  matrassen zijn voorzien van een Cooltouch™ matrashoes. Deze voelt heerlijk koel aan en bevordert de nachtrust. Daarbij voert de hoes snel vocht af, zodat je een droog en fris slaapklimaat krijgt. De hoes is afritsbaar en wasbaar tot 60°C. Het Tempur materiaal zelf is niet reinigbaar. 

 

 

Tempur product garantie

De garantietermijn van Tempur matrassen is 10 jaar volledig. Het matras dient dan wel geregistreerd te worden bij Tempur.

 

 

Omruil garantieTempur 90 dagen omruil garantie

Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere, wordt het prijsverschil verrekend

Geldig voor alle afmetingen.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Medium
Matras systeem Visco-elastisch (traagschuim)
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Tempur
Garantie 10 jaar