Texeler dekbed Multikeus

Texeler Multikeus hoogzomer

Texeler PuurNatuur


Texeler PuurNatuur dekbed

Een heerlijk comfortabel, wollen 4-seizoenen dekbed van Texeler, gevuld met 100% zuiver Texelse scheerwol. Voorzien van een uitstekende percal tijk, waardoor het dekbed heerlijk fris en behaaglijk aanvoelt.

Dankzij een nieuwe weeftechniek wordt de wol met speciale naalden horizontaal en verticaal verweven. Door dit unieke vernaaldingsproces van Texeler krijgt het dekbed extra volume. Hierdoor voelt het Texeler Puurnatuur dekbed zeer licht en luchtig aan.

 

Levertijd: 3-5 werkdagen

Gratis levering

 

€ 185,00
Op voorraad
Product
Texeler PuurNatuur

Texeler PuurNatuur

 

• 4-seizoenen (warmteklasse 3+4)

• 100% Texels scheerwol

• Percal tijk (100% katoen)

• 5 jaar garantie op fabricagefouten

 

Dit dekbed bestaat uit 2 delen: Een zomerdeel (250 gr/m²) en een voor- en najaarsdeels (450 gr/m²). De twee delen zijn in de winter aan elkaar te ritsen. Zou kun je gemakkelijk een comfortabel winterdekbed samenstellen, met een vulling van 700 gr/m2.

 


 

Waddengoud Waddengoud

Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt.

 

 

Woolmark Woolmark

Het Woolmark keurmerk waarborgt dat jou aankoop is gemaakt van zuivere scheerwol. Ook voldoet de scheerwol aan de strenge kwaliteitseisen van The Woolmark Company. Producten die dit label mogen dragen zijn gegarandeerd gemaakt met de beste scheerwol.

 

 

Echt Texels Product Echt Texels product

Texel heeft een eigen keurmerk voor authentieke producten van het eiland. Producten die voorzien zijn van dit label zijn voorzien van de unieke eiland-kwaliteit.

Meer informatie
Dekbedvulling Wol
Warmteklasse 4-Seizoenen
Merk Texeler
Garantie 5 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Texeler PuurNatuur
Uw waardering