Dit product in de winkel bekijken en testen? We zijn weer open. Een afspraak is niet nodig.

 

Tempur Sensation matras Elite 25cm

Tempur Sensation matras Elite 25cm

Tempur Cloud matras Elite 25cm

Tempur Cloud matras Elite 25cm

Tempur Cloud matras Supreme 21cm


Tempur Cloud matras Supreme 21cm Cooltouch

De Tempur Cloud matras Supreme heeft een zeer soepel ligcomfort en is ideaal voor mensen die een zachte matras willen. De Tempur Cloud Supreme zorgt voor optimale drukverlaging, doordat het matras uitstekend om het lichaam voegt. Je zult minder de behoefte hebben om te keren en draaien in bed en daardoor meer ontspannen liggen en slapen. En door de wasbare, CoolTouch matrashoes voelt de matras heerlijk fris aan.Door de wasbare, CoolTouch matrashoes voelt de matras heerlijk fris aan.

 

Levertijd: 1-2 weken (voor de meeste afmetingen)

Gratis levering

 

€ 1.599,00
Op voorraad
Product
Tempur Cloud matras Supreme 21cm

Tempur Cloud matras Supreme 21cm Cooltouch

De Tempur Cloud matras Supreme is 21 cm dik en heeft een heerlijk zacht en soepel ligcomfort. Je zakt er dus wat dieper in weg, zodat de matras zich perfect naar het lichaam voegt. Wanneer een matras goed om het lichaam voegt, ontstaat er minder druk op schouders en heupen. Je zult daardoor meer ontspannen liggen en rustiger slapen. Deze matras is ideaal voor mensen die wat zachter willen slapen en bijvoorbeeld last van schouders en/of heupen hebben.

Tempur matrassen hoeven niet gekeerd en gedraaid te worden, de matras is 1-zijdig beslaapbaar.

 

 

Tempur CoolTouch™ matrashoes

Alle Tempur  matrassen zijn voorzien van een Cooltouch™ matrashoes. Deze voelt heerlijk koel aan en bevordert de nachtrust. Daarbij voert de hoes snel vocht af, zodat je een droog en fris slaapklimaat krijgt. De hoes is afritsbaar en wasbaar tot 60°C. Het Tempur materiaal zelf is niet reinigbaar.

 

 

Tempur product garantie

De garantietermijn van Tempur matrassen is 10 jaar volledig. Het matras dient dan wel geregistreerd te worden bij Tempur.

 

 

Omruil garantieTempur 90 dagen omruil garantie

Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere, wordt het prijsverschil verrekend

Geldig voor alle afmetingen.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Soepel
Matras systeem Visco-elastisch (traagschuim)
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Tempur
Garantie 10 jaar