Dit product in de winkel bekijken en testen? We zijn weer open. Een afspraak is niet nodig.

 

Auping topmatras Comfort

Auping topmatras Comfort

Eastborn topmatras Vivid-foam


Eastborn topmatras Vivid foam

Het Eastborn topmatras Vivid-foam zorgt voor een zeer soepel ligcomfort. Vivid-foam is ideaal voor mensen die een zeer zacht topmatras willen en het wat warmer hebben in bed. De perfecte warmteregulatie in combinatie met de zeer hoge rekbaarheid van het materiaal, zorgen voor een fris en soepel ligcomfort. 

De afneembare, wasbare, stretch tijk is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de topmatras is behandeld, wat voorkomt dat huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Zo hou je een hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

Gratis levering

Levertijd: 5-6 weken

 
€ 420,00
Op voorraad
Product
Eastborn topmatras Vivid-foam

Eastborn topmatras Vivid-foam

Natuurlatex is duurzaam en heeft een hoge veerkracht. Ook heeft latex een zeer hoge rekbaarheid, waardoor de topmatras zich perfect om de contouren van het lichaam vormt. Het materiaal is huisstofmijt- en schimmelwerend.

 

 

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere voordelen van een topmatras, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van het lichaam voegt. Je zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is minder "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slapen.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer heeft van de "spleet" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. Je hoeft de molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar de matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor de matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Soepel
Garantie 2 jaar